Der er ikke noget mere fantastisk end at stå med et rigtigt fodboldmagasin i hånden. Et fysisk magasin som ikke består af nyheder og tabeloversiger, der straks er forældet stof efter weekends kampe. Clasico bringer både interviews og reportager fra hverdagen og livet, hos udenlandske som danske spillere, klubber og fans.

 

Links til Clasico Magasin

Hjemmeside  /  Facebook  /  Instagram

De fleste steder vi har søgt og ledt efter fodboldmagasiner, her i Danmark, er vi gået forgæves. Når vi finder et er det oftest goal eller måske et udenlandsk blad der portrætterer en stor klub. Derfor er det meget belejligt at Clasico tilbyder sit magasin på abonnement.

Første gang vi tilfældigt fandt Clasico var på Hovedbanegården i København og et par gange har vi sørget for at købe det nyeste, når vi er kommet gennem lufthavnen i Kastrup. På et tidspunkt kontaktede vi også Clasico via deres hjemmeside og fik lov at købe en stribe af deres magasiner, så vi ikke skulle gå og vente, men bare havde noget at gå i krig med.

Clasico kalder sig Danmarks enste fodbold- og livsstilsmagasin. I magasinet er fodboldhistorierne flankeret af annoncer og reportager der også henvender sig til mænd. Her er der oftest tale om emner som biler, tøj, rejser og gastronomi, men det alt overskyggende emne som fylder hvert eneste udgave er historierne fra fodboldens verden.