Fodbold FM er programmet om fodbold og kun fodbold, som det lyder hver gang, når programmet går i luften på Radio24syv. Om programmet er hamrende nørdet? Ja det er det! To timer hver uge med dybdegående analyser og debatter, direkte i radioen fra 21.00 – 23.00 eller som podcast.

 

Links til Fodbold FM

Hjemmeside  /  Facebook

Hver uge er der tre gæster på besøg i studiet, til to timers debat af aktuelle temaer, påstande, skulderklap og tacklinger. Hver af de to timer har oftest forskellige temaer og der nåes vidt omkring, men altid i dybden. Der er altid fokus på noget nærværende, så som weekendens afsluttede runde i Superligaen, hvorfor gik det som det gik. Der vil være fokus på ugens kampe i Champions League, den næste landskamp, transferspecials og meget andet. Men altid aktuelt.

På programmets facebookside præsenterer de altid ugens program, med en lille gennemgang af dagens temaer og aftenens gæster.

Samtidig opfordres du til også at komme med et skulderklap og en tacklink, i kommentarfeltet, med reference til noget du har set, hørt, tænkt eller oplevet, inden for fodbold, denne uge. Herfra vil studieværten læse op af lytternes indlæg i løbet af radioprogrammet, alt efter hvor meget tid der bliver til dette, da tiden nogle gange løber, når debatterne ruller i studiet.