Nicolai Bryde Nielsen er groundhopper. Dette har gennem tiden ført ham rundt på stadions i hele verden, i jagten på nye autentiske oplevelser og fantastisk stemning. Dette er hvad der driver ham og han deler det med os alle på hans forskellige kanaler online. Samtidig har han startet et rejseselskab for også at kunne dele sin viden og erfaring med dig og mig og vores venner, i virkeligheden.

 

Links til Livetsomgroundhopper

Hjemmeside  /  Facebook  /  Instagram  /  Mediano interview

Livetsomgroundhopper (Livet som groundhopper) er Nicolais private kanaler, hvor han tager os med på besøg, online, via de kanaler han arbejder på. Det er lige meget om han er til EM, VM, i Magdeburg, Edinburgh, Næstved eller på tur med Brøndby, som han følger i tykt og tyndt, så tager han os gerne med.

Når Nicolai hopper fra stadion til stadion er han ikke på udkig efter specielle stjernespillere eller dyre trænere. Hans mål for rejsen er kort og godt at opleve den almindelige hverdag og den kultur som udspiller sig og omfavner den lokale klub han besøger. Stor som lille.

 

Links til Groundhopping Tours

Hjemmeside  /  Facebook  /  Instagram

Groundhopping Tours er Nicolais rejseselskab. Filosofien for hans rejser er magen til de mål han har for sine egne ture. Nemlig at præsentere billige og interessante fodboldoplevelser for sine gæster, set ud fra et gammeldags og fodboldromantisk synspunkt. Turene går ikke til de rigeste klubber og prestige fyldte turneringer. Groundhopping Tours holder sig under radaren og finder hygge og nærvær, frem for alt.

Nicolai lærte vi at kende gennem Instagram og fulgte med da han luftede tankerne om et rejseselskab. Derfor meldte vi os på banen og hjalp ham med blandt andet logoet til selskabet.

Vi var også med da Groundhopping Tours stod ud på sin jomfrurejse. Her har vi klippet en lille video fra turen, der gik til Berlin. Her besøgte vi både Hertha BSC på det olympiske stadion og dagen derpå klubben Union Berlin, på Stadion an der Alten Försterei.