PRISEN ER INKLUSIV 2 BILLETTER OG KØRSEL

AC HORSENS – AARHUS GF
FC MIDTJYLLAND – FC KØBENHAVN

300 KR.

OBS: Turen er ikke en druktur, men egnet for dig som vil med ud og have to intense stadionoplevelser. Derfor kan du selvfølgelig godt drikke to-tre fadøl, i løbet af dagen.

Pladser: Der er 3 ledige pladser i bilen.

Tilmelding: Send en besked på fb.com/baglinjen
Aldersgrænse:
Minimum 18 år

Afgang fra Sydfyn: 11.30
Forventet hjemkomst: 22.30


STÅPLADS BLANDT DE HVIIE

Vi tager til Horsens for at opleve et af af landets bedste udebanepublikummer. Nemlig AGFs tilhængere. Trods dårlige præstationer på banen, har de i mange sæsoner møde op med både 1.500 og 2.000 hvidklædte fans, ved de fleste af deres udebanekampe. Især i disse jyske lokalopgør gør de sig bemærket, ved gang på gange at overtage modstandernes hjemmebane og sætte dagsordenen på tribunerne, fra start til slut.

På grund af en lang række af uafgjorte kampe har AGF ikke fået alvorligt mange point, endnu i år. Dog ligger de på 5. pladsen og er nu det eneste hold i Superligaen, der ikke har tabt endnu, denne sæson, på vej ind i 9. spillerunde.

Hjemmeholdet Horsens er kendt for at kæmpe røven ud af buskerne, på plænen, hele kampen og vinde sig en masse tillægstid, som de i slutfasen ofte er gode til at udnytte. Her har de før gjort det grimme ved AGF, ligesom de også endte med at have en stor solid fod med i spillet om guldmedaljerne sidste sæson.

Hidtil har AC Horsens spillet 4 hjemmekampe, denne sæson, som alle er endt uafgjort. Da Horsens ikke er kendt for rigtig at ville præstere noget på tilskuerpladserne, så bliver vores billetter som sagt til AGF’s afsnit, hvor der vil blive råbt, klappet, sunget, piftet, buhet, flaget og sikkert også brænd røg af.


MESTRENE MOD NUMMER 1

Mon ikke det er et udsolgt stadion vi skal besøge denne aften, når nummer 2 får besøg af holdet fra 1. pladsen. Mestrene fra Midtjylland, ulvene fra heden, mod løverne fra København. Nummer 1 mod nummer 2.

FC Københavns dominans i dansk fodbold var ikke at se nogen steder i den seneste sæson. Men allerede nu, 8 runder inde i den nye sæson, indtager FCK første pladsen i Superligaen, 4 point foran netop FCM, på 2. pladsen.

Derfor er en sejr til hjemmeholdet det eneste rigtige at komme efter, for midtjyderne selv, på eget græs. Både spillere, trænere og publikummet på heden er formodentlig alle 100 % enige om dette. Derfor bliver stemningen formodentlig også både højlydt og medlevende, helevejen rundt og næsten elektrisk, i begge ender, blandt de mest medlevende tilskuere på stadion.

På MCH Arena foreslår vi at købe billetter til siddepladserne på langsiden, så højt oppe som vi kan komme til, for at have et fornuftigt overblik over slagets gang på banen. Hvis vi som gruppe aftaler at vi hellere vil stå blandt FCK’s eller FCM’s fans, så bestiller vi selvfølgelig billet til det. Det vil vi også gerne, hvis hellere vil det.